tiistai 4. elokuuta 2015

Stressiä, stressiä...

Stressiä sen kun pukkaa.. Juuri kun koira on vähän piristynyt ja olen saanut sitä kautta yhden stressinaiheen vähennettyä niin nyt sitten tulee kymmenkertaisena takaisin. Tänään huomasin että sillä tulee takapäästä vähän eritettä. Juoksut loppu reilu viikko sitten. Voi olla vaaratonta vuotoa, mutta koska koira on märkäkohdun riskiryhmässä ja sillä on sitä jo kerran aiemmin epäilty niin nyt olen ihan tulisilla hiilillä ja tuiotan tota koiraa 24/7 etsien pienintäkin merkkiä mahakivusta tai käytöksenmuutoksesta ja sitten lujaa eläinlääkäriin. Mitenkään vuotamalla sitä eritettä ei tule, mutta kuitenkin. Ja sen tietää että mitä enemmän etsin koirasta vikoja niin sitä varmemmin alan niitä löytään vaikka koira olisi aivan normaali.
Sen lisäksi musta tuntuu että sen "kylkiluu-patti" on kasvanut. Huomasin sen silloin kun tuo koira mulle tuli. Silloin sen tunsi hyvin kun se oli niin laiha. Mutta eläinlääkäri sanoi että se on ihan normaali kylkiluu, mutta (en muista enää tarkkaa selostusta) se tuntuu oudolta tolla puolella. Mutta en ole sitä enää huomannutkaan kun koira liho niin paljon. Mutta nyt on käsi pari kertaa siihen osunut ja musta tuntuu että se olisi kasvanut :( Ei se koiraa itseään tunnu mitenkään vaivaavan. Ei reagoi vaikka painelen ja vääntelen. Mutta kaikesta tulee otettua ihan hirveä stressi tällä hetkellä :( :(
Ei tosin omista vaivoista niin paljon kuin koiran. Mitä siitä vaikka tukka lähtee ja huimaa niin ettei tahdo pystyä käveleen. Ja lonkassa on jo 3 pattia itsellä. Ihan sama. Mutta kun koiralle tulee pienikin vaiva niin melkein tulee itku kun stressi-tasot nousee :P Mutta kyllä tota vuotoa nyt tarttee tarkkailla.  Oma eläinlääkäri palaisi lomalta tän viikon jälkeen. Kai se on pakko sinne viedä joka tapauksessa. Sitten ainakin tietää jos sillä on jotain vakavaa. Ei tartte enää stressata itseään miettimällä.

Itsellä nyt kivut on samat kuin aina, mutta jotenkin niihin alkaa jo turtuun. Mikä ei ole hyvä asia välttämättä.
Mutta onneksi vähän piristi tänään Tuisku-vauvan vierailu (vanhempiensa kanssa) ja heidän kanssa kaupoilla käynti. Ei ollut tarkoitus itse ostaa mitään kun tuli ostettua tuo tehosekoitin, mutta pakko oli ostaa kaupasta muumi-kirja kun sattui löytymään. Tämä "Kuinkas sitten kävikään"-kirja oli mun ehdoton suosikki lapsena. En tiedä miksi juuri se oli niin jännittävä vaikka luin paljon kaikenlaisia kirjoja. Mutta heti tuli nostalginen olo kun näin tuon kirjan kannen :) Pakko se oli ostaa :)


Kokeilin tuota edellämainittua tehosekoitinta tänään ekan kerran. Tein yksinkertaisen mustikka-mansikka-jogurtti-kauralese-smoothien :) Ja hyvää oli. Täytyy ruveta netistä etsiin hyviä ja terveellisiä reseptejä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓