sunnuntai 23. elokuuta 2015

Migreeni

Migreeni on ollut tämän viikonlopun ykkösvaiva. Varsinkin tänään on koko päivän särkenyt toista puolta päätä ja toinen silmä vähän sumeillut. Äsken kun istuin vähän aikaa tässä koneella niin rupes lyömään salamia toisessa silmässä. Se on mulla harvinaisempi migreenin "valo-ilmiö". Yleensä menee sahalaitoja tai sitten pieniä tuikkivia valoja. Mutta tuollaiset "salamat" on todella harvinaisia. Mutta yleensä ne viittaa siihen migreeniin joka ei etene vaan jää junnaan paikalleen moneks päiväks :( :( Helteistä ja auringosta tämäkin todennäköisesti johtuu. Mulla on taas ollut todella huono olo muutenkin kun on niin lämmintä. En tiedä miten kestäisin oikein kunnon superhelteitä. Toivottavasti syksy tulisi pian niin edes migreeni helpottaisi :( Joskus jos on oikein pimeä syksy-talvi niin saattaa olla usean viikonkin tauko kohtauksissa. Mutta kevät-kesällä on ihan normaalia että saattaa tulla 2-3 kohtausta viikossa.
Lonkassakin on taas todella kovat kivut. Se tuntuu taas lonksuvan ja rusahtelevan joka liikkeestä :( Ja se on aina niin että kun yksi kipu pahenee tai tulee lisää (migreeni) niin kaikki muutkin kivut rupeaa pikku hiljaa paheneen :( :(

Koira on edelleen todella väsynyt. Hain sille apteekista uudestaan Gerivettiä. Se viime huonolla kaudella tuntui piristävän sitä ihan hyvin. Mutta sitten jouduin rahatilanteen takia karsiin sekä koiran että omia lääkkeitä ja koiralta jäi tuo "piristävä" pois. Mutta nyt hain sitä uudestaan. Toivottavasti auttaisi edes vähän. Olisi kiva päästä sen kanssa vähän pitemmälle vielä kun tästä syksystä tulee muutenkin niin tunteita herättävä ja raskas (leikkaus, selän tilanne, 30 vuotissynttärit jne.), ettei haluaisi tehdä mitään vaikeita päätöksiä vielä koirankin suhteen.

Iltalenkillä koiraan kyllä tuli vipinää. Syyllinen oli pihassa liikkunut kettu. Naapuri näki sen ensin ja varoitti että luikki viereiseen metsään. Totta kai oli pakko lähteä sen perään ja siellähän se pieni kettu paino. Ei yrittänytkään tulla lähelle (enkä minäkään sen) mutta koira olisi halunnut tutustua. Olen kerran aiemmin nähnyt tässä pihapiirissä ketun mutta siitä on jo 3 vuotta. Muita eläimiä kyllä on hirveästi. Varsinkin oravia, jäniksiä ja siilejä. Kai tossa kohta köllöttelee karhu pihassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓