torstai 6. elokuuta 2015

Raskas päivä

Raskas päivä ollu. Huimaa edelleen ja oksettaa välillä. Sen lisäksi järkyttävä päänsärky joka saattaa johtua siitä että on ukkosta ilmassa.
Silti on pakko ollu jaksaa. Aamusta heti menin omiin verikokeisiin. Ja sieltä käytännössä suoraan viemään koiraa eläinlääkäriin. Kohdussa oli nestettä niinkuin pelkäsin mutta sen verran vähän että se päässee sieltä valuun ulos koska kohdunkaula on hyvin auki. Sai kuitenkin kipulääkettä ja kunnon kuurin antibioottia.
Hieman helpottaa stressi. Siis hieman. Kyllä tota koiraa täytyy edelleen kytätä koska se tulehdus voi tietysti vielä paheta ja tulla kiire leikkaukseen. Tietysti toivon ettei siihen tarvitsisi ryhtyä vaan lääkekuuri purisi. Mutta kyllä stressiä helpottaa kun kuitenkin on tiedossa mikä on homman nimi eikä tartte hermoilla ja pohtia että onko vai ei. Ja oli myös hyvä kuulla että iines on muuten hyvässä kunnossa. Iho jne. eikä sisäelimissä näkyny ainakaan ultrassa mitään outoa. Iines on nyt ollut loppupäivän todella väsynyt mutta kävi jo varastamassa nakkia :)
Kun sais vielä omasta kropasta selvyyden. Koko ajan sattuu johonkin tai tulee ihan uusia vaivoja eikä oikeastaan mihinkään jo olevaan vaivaan ole saanu lopullista diagnoosia :( Turhauttavaa.. No ensi viikolla on magn.kuvaus että jos se vaikka vähän valottaisi tilannetta. Ja odotan myös soittoa tän päivän kokeiden tuloksista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓