lauantai 15. elokuuta 2015

Pelkkää negatiivista taas

Tai ainakin melkein.
En pidä yhtään tästä lämpimästä säästä :( Koira tykkää niin kauan kuin sen ei tarvitse liikkua mutta sen lenkittäminen on entistä haastavampaa kun se läkähtää niin äkkiä ja kuitenkaan se ei suostu tekeen tarpeitaan kodin lähelle :P Se kävelee kyllä taas pitkästä aikaa hyvin. Hitaasti, mutta hyvin. Ollaan löydetty viimein sellainen hyvä kävely-tauko rytmi lenkeillä. Päästään vähän pitempiä lenkkejä ilman että koira väsähtää ihan totaalisesti.
Muuten sillä on vointi taas ylä- ja alamäkeä. Kun ajattelen, että se on niin huono että varmaan kohta piikin aika niin yhtäkkiä se piristyy ihan totaalisesti. Sitten kun huokaisen helpotuksesta että pystytään vielä katsoon tulevaisuuteen päin niin sitten se romahtaa :P
Eilen oli todella huono päivä. Se oksensi aamulla ja oli todella väsynyt. Tänään on taas ollut hyvinkin pirteä. Jopa leikittiin aamulla vähän aikaa.

Itsellä on edelleen mälsä olo. Masentaa todella pahasti. Mikään ei kiinnosta. Eikä mitään jaksa kun on niin kuuma ja sattuu ja plää plää.. Kaikki on aina samaa, mutta ei jaksa mitään muuttaakaan. Sen lisäksi tänään on uhkaavasti kurkku ollut vähän kipeä. Se kipeytyy joskus refluksin takia ja viime yönä mulla oli refluksi taas pitkästä aikaa pahana. Mutta facebookissa todella moni varsinkin just tältä seudulta on sairastunut todella kiukkuseen nielutulehdukseen. Parilla on ollut kurkku niin kipeä ettei ole pystynyt syömään edes jätskiä tms. ilman kamalaa kipua :( :( Ja paranee hitaasti... Joten totta kai minä tällä aina yhtä huonolla tuurillani saan nyt sen.
Kun näissä hermokivuissa, migreenissä ja huimauksessa ei ole vielä tarpeeksi kestämistä x(

Kaveri sentään kävi tänään kylässä vielä kerran ennen kuin palaa takaisin kotiinsa Itävaltaan. Hän oli todella kultainen ja laittoi ruoan ja sen lisäksi vielä siivosi keittiöö <3 <3 En ansaitse noin hyviä ystäviä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓