tiistai 5. toukokuuta 2015

aah

Taas takana sellainen päivä että huh :P Extemporee lääkärireissut on aina yhtä kivoja. Tällä kertaa äkkilähtö oli vaihteeksi suun takia. Onneksi antibioottikuurilla selvittiin tästä reissusta, ja pienellä kivulla kun raudanpää irrotettiin poskesta ;) Kuulostaa paljon dramaattisemmalta kuin oikeasti olikaan. Mutta ei se silti ole kiva tunne kun tuo todella terävä raudan pää alkaa kaivautuun poskesta läpi, tai niinkuin viimeks, ikenen sisään :P Voi kun pääsisi äkkiä leikkaukseen ja saisi nämä raudat pois x(

Antibiootista tuli taas hirveä pahoinvointi ja huimaus niinkuin aina. Mutta onneksi muuta ohjelmaa ei tälle päivälle ollut. Piti tosin siivota.... Mutta ei tuo nyt niin tärkeää ole. Onhan tässä jo monta kuukautta oltu aloittamassa sitä suursiivousta ;) Tosin lokinpaskat vois pestä ikkunasta pois.

Koiralla taitaa olla kevättä rinnassa tai sitten vaan joku kausi taas. On ollut tosi pirteä ulkona ja ollaan tehty hieman pitempiä lenkkejä kun sillä tuntuu olevan virtaa. Ja tänään se on leikkinyt tossa olkkarin lattialla. Yksin leikkiminen on sellainen toiminto mikä siltä on jäänyt kokonaan pois sen jälkeen kun sen näkyvä vanhuus alkoi. Mutta tänään se pitkästä aikaa leikki ihan itsekseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓