torstai 21. toukokuuta 2015

Väsy

Shoppailu-lääkäri-kahvittelu päivästä selvitty :P Ja ihan totaalinen väsymys. Pakko olisi lähteä juokseen, mutta voi olla että jos alkaa sataa niin tartun tekosyyhyn ja heitän vain koiran kanssa kävelylenkin.
Alun hyvän laskemisen jälkeen paino on nyt jumiutunut samaan lukemaan. Ja tämä on aina se vaihe kun mulla äkkiä katoaa into koko "laihduttamiseen". Pitäisi heittää koko vaaka hemmetin kuuseen.
Pitäisi myös muistutella itselle että koko tämän kuntoilun aloittamisen tarkoitus oli parantaa kuntoa ja terveyttä ja ehkä saada apua selkä-/jalkavaivoihin eikä ensisijaisesti tuiottaa numeroita.

Kävin tänään apteekissa hakemassa koiralle vähän lääkkeitä ja otin sille samalla uutta korvanpuhdistusainetta kun tuo entinen ei oikein tahdo toimia sillä enää. Sen korvat on nyt pari viikkoa kutissut ja vuotanu vaikkua. Koko ajan pelkään että siihen iskee tulehdus. Koska kun tuolle koiralle iskee korvatulehdus niin se ei lähde yhdellä eikä välttämättä edes viidellä lääkekuurilla :( Se on nyt ollu 2½ vuotta ilman tulehdusta ja toivoisin että päästäisiin sen elämän loppuun tervein korvin.
Otin nyt suosittelujen perusteella kokeiluun Relaxant Animal-sarjan Hoitavan Korvapuhdisteen. Kyseisen sarjan tuotteet on mulle ennestäänkin tuttuja koska olen käyttänyt Relaxant Animalin hoitovoidetta tuon koiran iholle ja on ollut hyvä tuote. Mutta korvapuhdistetta en ole aiemmin kokeillut.




Tuotekuvaus

Relaxant Animal Hoitava Korvapuhdiste on koirien korvakäytävän puhdistukseen ja huuhteluun tarkoitettu liuos. Valmisteella on kolme vaikutusta:

1) Puhdistaa korvakäytävän korvavahasta, liasta ja tulehduseritteistä.
2) Lievittää kutinaa ja rauhoittaa ihoa.
3) Estää ulkokorvantulehdusta aiheuttavien hiivojen, bakteerien ja sienten kasvua.

Relaxant Animal Hoitavaa Korvapuhdistetta voi käyttää sekä kroonisissa että akuuteissa korvakäytävän ongelmissa. Erityisen suositeltava tuote koirille, jotka kärsivät ulkokorvantulehdusta aiheuttavien hiivojen ja bakteerien liikakasvusta korvissa.

Relaxant Animal Hoitavan Korvapuhdisteen käytöllä voi ehkäistä mikrobien liikakasvusta johtuvien korvaongelmien kehittymisen lääkehoitoa vaativalle tasolle. Valmiste on luonnontuote, jonka tehoaineet on eristetty Lapissa kasvaneista luomulaatuisista yrteistä. Valmisteen on tutkittu estävän yleisimpien ulkokorvan tulehduksia aiheuttavien hiivojen ja bakteerien kasvun. Kataja (Juniperus communis) on tehokas, mutta samalla kuitenkin hellävarainen antimikrobinen ainesosa. Sianpuolukka (Arctostaphylos uva-ursi) ja mustikka (Vaccinium myrtillus) hillitsevät allergisia reaktioita ja rauhoittavat ihoa. Allantoiini rauhoittaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa. Valmisteen miedot pinta-aktiiviset ainesosat liuottavat hellävaraisesti likaa, korvavahaa ja muita korvan eritteitä. 

www.detria.fi 

1 kommentti:

  1. Jonille tuo aine on sopinut hyvin. Ja se on ainoa oikeastaan jonka se antaa laittaa melkein kiltisti eli en sitten tiedä että olisko se jotenkin sellaista ettei kirvelis niin paljoa. -Susku

    VastaaPoista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓