* n. 500g kanasuikaleita
* 1 sipuli
* 1 valkosipulin kynsi
* ½ pkt sulatejuustoa (koskenlaskija)
* 2.5 dl ruokakermaa
* 1prk Creme Bonjour Cuisine valkosipuli-yrtti
* 1dl juustoraastetta
* mausteita tarvittaessa oman maun mukaan
- Paista kana ja laita syrjään odottamaan
- Kuullota sipulit. Lisää juustot ja anna sulaa.
- Lisää kerma ja Creme Cuisine. Sekoita.
- Lisää kanat ja sekoittele vähän aikaa.
- Mausta tarvittaessa
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓
-
Systerin ohjeen pohjalta tein tänään tällaisen kanakeiton ja oli meinaan taivaallisen hyvää. Melkein teki mieli vetää koko kattilallinen ker...
-
Tässä on muutamia jooga-asanoita joiden olen huomannut helpottavan omia ylävatsavaivoja (refluksin-/närästyksen aiheuttamat kivut, turvotus ...
-
En muista koska olisi viimeksi ollut "päivällisvieraita" mutta tänään sellainenkin ihme koettiin. Yksi parhaista kavereista tuli ...
pitää kokeilla :) -mamma
VastaaPoistaKannattaakin. Oli meinaan hyvää.
Poista