sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Voi pää

Tälle päivälle olisi ollut ihan oikeasti tekemistä ja menoja. Mutta kaikki pakko perua kun niin kamala migreeni päänsärky ollut 3 päivää. Kaikki lääkkeet ja poppakonstit taas käyty läpi eikä mikään helpota. Pakko varmaan huomenna mennä lääkäriin jos ei illan-yön aikana mene ohi. Ja pakko mennä varmaan jokatapauksessa pyytään taas estolääkitystä tai jotain tehokasta kipulääkettä. Muuten tästä kesästä tulee helvettiä. Muutama lämmin, aurinkoinen päivä ollut ja migreenikohtauksia jokaisena päivänä.
Hermosärytkin paheni taas. En tiedä pahentaako migreeni niitä vai voisko johtua siitä etten ole sen takia pystynyt kuntoileen :(  Joka tapauksessa on v-mäinen olo kun migreenin takia haluaisi vain olla hiljaa paikallaan mutta hermosäryt taas pakottaa liikkuun.
Toivoisin että pääsisin jollekin lääkärille joka ottais asiakseen tutkia ja yrittää löytää ratkaisuja näihin kaikkiin vaivoihin. Mutta kun käyt jokaisesta vaivasta eri lääkärillä eikä yksikään saa asiaa eteenpäin niin tuntuu kuin olisi jossain kamalassa noidankehässä koko ajan. Joka aamu ensimmäisenä hirveen pelon kanssa käyt läpi koko kropan ja mietit että mitkä paikat tänään särkee.
Pääsisi edes johonkin kipuklinikalle tai vastaavaan missä autettais kivun hallinnassa. Tällä hetkellä se on pelkästään buranan ja meditaation varassa :( :(

Puuh...

1 kommentti:

  1. Krooniseen kipuun on melkein mahoton saada apua. Eikä sitä juurikaan oteta lääkärissä edes toesta. Et tiedä kuinka monta kertaa olen lääkärin kanssa väitelly siitä onko mulla kipuja vai ei :( :( :( -Susku

    VastaaPoista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓