tiistai 9. heinäkuuta 2013

Uh

Jos nyt jotain positiivista täytyy yrittää löytää (niinkuin aina täytyy) niin pystyn melkein käveleen kivutta. Jalka on edelleen puutunut mutta ei tarvi enää itkeä kun kävelee. Häntäluu on edelleen tulessa enkä pysty istuun oikeastaan ollenkaan paikallani ja pystyn makaan vain mahallani mikä on yks syy siihen etten pysty nukkumaan koska nukun yleensä aina selälläni.

Joku kysyi olenko kokeillu meditaatiota kivunhoidossa ja joku laittoi myös sähköpostilla kysymyksen että syönkö kipuun mitään luontaistuotteita.
Yritin opetella mediaatiota silloin kun loukkasin niskani joitakin vuosia sitten ja kävin läpi samaa kuin nyt selän kanssa. Mutta meditaatio on sellainen taito jota en koskaan ole oppinut :P Yritin tehdä sitä hiljaisuudessa ja meditaatiomusiikin kanssa. Mutta aina kun yritän tyhjentää mieleni (sama juttu nukkumaan mennessä) niin ensimmäisenä rupee mielessä pyöriin laskut ja työkkäri ja muut negatiiviset asiat. Toki meditaatio on sellainen asia mitä täytyy harjoitella vuosia ja jos pystyy edes minuutiksi tyhjentään päänsä niin voi olla onnellinen. Mulle se ei välttämättä sovi ikävä kyllä :(

Lääkkeiden suhteen olen vähän sekä että. Syön loppujen lopuksi vähän apteekin tuotteita. En esimerkiksi migreenisärkyyn tai rautojen kiristyksen jälkeiseen särkyyn (jotka on molemmat todella kovia) syö juuri koskaan mitään särkylääkkeitä. Mutta esim. selkä, niska ja jalkakivut on sellaisia että niihin tulee vedettyä heti kaikki mahdolliset lääkkeet. En tiedä miksi niiden suhteen on kipukynnys niin alhaalla.
Ja muutenkaan en juuri syö lääkkeitä. Esim. antibiootteja en ole syönyt (leikkausten jälkeisiä kuureja lukuunottamatta) varmaan 7 vuoteen. Voi olla kauemminkin. Vaikka sairastan useita hengitystietulehduksia vuodessa. Tyhmää tai ei niin tähän mennessä olen kaikista toipunut suht nopeasti ilman.
En toisaalta syö paljoa myöskään luontaistuotteita tai ravintolisiä. Oikeastaan ainoat lääkkeet mitä syön mukisematta on masennuslääkkeet ja rautalisä :P Muuten yritän pärjätä ilman että voi hyvällä omalla tunnolla ottaa tarvittaessa vähän vahvemmankin kipulääkkeen.
Juon paljon teetä ja pidän lyhyitä puhdistuskuureja että elimistö selviäis näistäkin lääkkeistä.

Kyllä jos lääkettä tai luontaisjuttuja haen niin 95% tapauksia se on koiralle :P


Tässä on muuten hyvät ohjeet tai chi:hin niille jotka ovat siitä kiinnostuneita :)


ja jos joku taitava haluis tehdä mulle totoro keksejä niin olisin super happy :)


Täytynee palata toisen koneen ääreen.. Olen nyt pari päivää yrittänyt poistaa siitä viruksia :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓