maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kipua ja Netti-ikkunashoppailua sekä Koiranruokaa

 "Työhön" paluu on aina rankkaa. Vaikken teekään kuin muutaman tunnin. Lihakset on ihan jumissa, varsinkin hartiat kun on pessy ikkunoita ja kattoa :( Pitää varmaan kehittää jonkinlainen yläselän ja hartian venytys ohjelma :P Tässä muutamia joogaliikkeitä, jotka on hyviä erityisesti niska, hartia ja yläselkäkivuille.

Face the Cow

Delfiini

Hartioiden avaus

Hartioiden avaus seinää vasten

Kala tuettuna

Neula

 www.mindbodygreen.com



Netti-ikkunashoppailu on yksi lempiharrastuksistani :) Sitä voi harrastaa missä tahansa nettikaupassa jossa on mahdollista tehdä lahja-tai muistilista. On jotenkin tyydyttävää kun saa siirtää haluamiaan tavaroita listalle vaikkei sitten oikeasti niitä ostakaan kun ei ole varaa. Tämä toimii hyvänä vaihtoehtona kun manian aikaan rupeaa tekeen hirveästi mieli tilailla kaikkea turhaa vaikka tietää ettei ole rahaa.
Tänään ikkunashoppailin EMP:ssä. Tässä kaikenlaista kivaa pientä tavaraa :) Hyviä lahjaideoitakin tulevaisuuden varalle ;)


























www.emp.fi
***********************************************************************************
Asiasta aasinsiltaa viidenteen. Joku kysyi minulta onko koiranikin kasvissyöjä ja mitä muuten syötän koiralleni. Koirani ei ole kasvissyöjä vaikka tiedän että markkinoilla on kasvisruoka valmisteita myös koirille. Itse kuitenkin pidän koirani ihan liha-kasvis-riisi linjalla jatkossakin :) Koirallani on ns. lisäravintona sensitive koiranruokanappula ja pääruokana itsetekemäni koiranruokaseokset. Joskus harvoin ostan kaupasta koiranmakkaraa tai tölkkejä koska ne aiheuttaa allergiaa joka ilmenee varsinkin todella pahanhajuisina ilmavaivoina. Korvat, iho ja vatsaoireet helpottaa koiralla heti kun vaihdan teolliset ruoat itsetehtyyn.
Tässä yksi erimerkki tältä päivältä itse koiralle tekemästäni annoksesta (tai siis tällä ohjeella saan koiralle ruoan n. 3-4 päiväksi).

Koiran ruoka 1

600 g kalaa (tällä kertaa seitä, muutkin käy)
300 g riisiä
1 tomaatti murskattuna
1 rkl öljyä
1 kananmuna

- keitän koko höskän


ja kai se täytyy päivän oma ruokakin mainostaa kun kasvisruoka kerran on yksi blogin teemoista eli itse nautin tänään porkkanaohratosta, porkkanapihveistä ja valkoviinikastikkeesta :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓