maanantai 15. heinäkuuta 2013

Vlogs, Ben & Jerry´s, nukkekoteja :)

Väsynyt rauhallinen päivä.

Töiden jälkeen on ollu aika raukee olo. Tarkoitus oli tänään yrittää kokeilla juoksemista tai edes reipasta kävelyä mutta ei pitkälle päästy :P Mutta vähän matkaa kuitenkin. Sitten rupesin minä ontumaan, hyvä juttu on että iines olis varmaan jaksanu pitemmällekin :)

Olotilaa vähän masentaa se, että tunnen itseni petetyksi läheisten ihmisten toimesta :P En mitään vihaa niin paljon kuin selän takana puhumista. Se vie aina pohjan kaikelta ja kun muutenkin mulla on ongelmia luottamisen kanssa niin aina kun tollaista selän takana puhumista tapahtuu niin mulla laukeaa paniikkihäiriö ja siinä olennaisena vainoharhaisuus :( Olen kärsinyt paniikkihäiriöstä vuosia ja saanut siihen lääkityksenkin. Yleensä joku yksittäinen tapaus laukaisee sen ja sitten se vaivaa joskus viikkoja ja joskus kuukausia. Sitten se yleensä jossain vaiheessa helpottaa ja pystyn oleen kohtalaisen normaali jonkin aikaa. No tänään oleen taas huomannut tollaista epävarmaa ja vainoharhaista fiilistä. Töissä koko ajan tuntu että työkaverit kuiskuttelee ja puhuu selän takana. Kaupassa tuntu että kaikki tuijottaa mua. Rasittavaa. 
Yks mun läheisimmistä ystävyyssuhteista kaatui siihen että selvis hänen puhuneen musta yhden mun toisen tutun kanssa selän takana. En pystynyt sen jälkeen enää luottamaan kumpaankaan. 
Paniikkihäiriö on yksi syy siihen että olen onnellisesti yksin. Koiriin ja eläimiin yleensä mä pystyn luottaan 100%. Ihmisiin en. Vaikka kuinka yritän muuttaa ajattelua ihmisistä niin mun sisäinen ääni lähtee siitä että ihmiset pettää aina. :( 
No tässä on tämän päivän vakava asia. Palataan nyt kevyempiin aiheisiin :) Edellinen blogini käsittele pelkästään mielenterveys yms. vakavia asioita ja sen takia kyllästyin sitä kirjoittaan kun oli niin negatiivinen. Mutta silloin tällöin kirjoitan vakavia asioita myös tähän blogiin. Tämä blogin kirjoittaminen on mulle myös terapiaa kun en tahdo jaksaa enää kirjoittaa päiväkirjoja.

**********************************************************************************************************


Normaalit ihmiset nauttii ulkoilmasta tällaisina aurinkoisina päivinä, minä taas nautin silloin sisätiloista ;) Minä nautin ulkoilmasta taas pilvisellä ja sateella.
Koska kämppä on viimein siivottu niin tänään olen nauttinut netissä olosta. Jotkut varmaan ajattelee että olen aina netissä mutta oikeasti vietän netissä suhteellisen vähän aikaa päivästä. Siitä vain saa sellaisen kuvan kun mulla on kone ja sitä kautta skype, facebook yms. yleensä koko päivän auki.

Joka tapauksessa tänään alkoi Shaytards maraton. Vain 1630 videota katsottavana ja joka päivä kasvaa yhdellä ;) En olis ikinä uskonut jääväni koukkuun jonkun muun vloggeihin. Shaytards vlogit on siis Shay Butlerin ja perheen nettiin laittamia blogi tyylisiä videoita. Eli vähän samanlaisia kuin munkin blogit mutta videomuodossa (ja niissä on paljon mielenkiintoisempi sisältö ;))
Tässä vähän tietoa perheestä jotta ymmärrätte mistä puhun.

"Shaytards youtube kanava perustettiin syksyllä 2008. Shayn (kanavan perustaja) alkuperäisenä ideana oli ladata painonpudotus videoitaan mutta myös muita videoita elämästään ja perheestään.
Tammikuussa 2009 Shay otti tavoitteekseen ladata videon elämästään joka päivä kahden viikon ajan. Se muodostui vuodeksi ja kahdeksi ja kolmeksi. Ja nyt on menossa neljäs (ja viimeinen) vuosi päivittäisiä vloggeja.  Tämän vuoden jälkeen he siirtyvät lataamaan videoita 3 päivänä viikossa.
Shaylla ja hänen vaimollaan (katilette, mommytard) on 4 lasta ja parhaillaan odottavat viidettä. Turvallisuussyistä lapsista käytetään videoissa lempimiä. Lapsista kaksi on poikia (Sontard, 9 ja Rocktard, 3) ja kaksi tyttöjä (Princesstard, 8 ja Babytard, 5).
Perheellä oli myös tanskandoggi, Malachi joka kuoli 2012. Sen jälkeen he ottivat uuden tanskandogin, Zeken.
Perhe asui Los Angelesissa suurimman osan videoiden ekasta vuodesta. He muuttivat takaisin kotiinsa Idahoon kun Rocktard syntyi mutta muuttivat sitten takaisin Los Angelesiin.
Perheen youtube-kanavalla on tällä hetkellä 1 358 198 tilaajaa ja määrä nousee joka päivä. Shaytards pääkanavan lisäksi perheellä on myös ainakin 3 muuta harvemmin päivitettävää sisar-youtubekanavaa. 

Vlogin sisältö on yleensä positiivista ja humoristista (sattumuksia heidän jokapäiväisestä elämästään ja töistä) mutta käsittelee toisinaan myös vaikeita asioita. Vlogista tekee hauskan juuri se että se ei ole näyteltyä vaan hyppii asiasta toiseen ja sisältää mitä sattuu. 







http://www.youtube.com/shaytards











Ei uskois kuinka koukuttavaa voi muiden perheiden elämän katsominen olla. En kyllä itse pystyisi oman elämäni jakamiseen videon kautta. Inkusta laitan youtube-kanavalleni silloin tällöin videoita. Mutta tämä kirjoittaminen on ihan tarpeeksi työlästä mulle :P
****************************************************************************************************

Joku muuten kysyi että olinko ulkomailla kun kirjoitin että lomailen altaan äärellä mutta olin ihan vain maalla ;) siskonpoikapuolen rippijuhlissa ja koiravahtina ja lomalla. Että jaksaa taas viikon pakertaa töissä kipeenä.
Rippijuhlien puvusta ei ole kuvaa. Mutta tässä on kuva mun ihanasta kaulakorusta.



Siinä on siis kaksi pienen koiran nimilaattaa kaulaketjussa. Ja toisille puolille on kirjoitettu toiseen Jojon nimi ja toiseen Iineksen nimi ;) ;)

************************************************************************************

Youtube-videoiden katsomisen seuraksi tartti ostaa Ben & Jerry´s jäätelöä. Ovat aivan ihania mutta niin kalliita että todella harvoin ostan. Mutta maistuu vielä extrahyvälle kun saa niin harvoin :) Parhaita maistamiani makuja ovat:



Chunky Monkey: Banaanikermajäätelöä, banaaninmuotoisia suklaapaloja ja saksanpähkinöitä.









Cookie Dough: Vaniljakermajäätelöä, suklaapikkuleipätaikinaa ja suklaapaloja.










Strawberry Cheesecake:Mansikkajuustokakun makuista kermajäätelöä, mansikoita ja grahamkeksiä.







:P :P :P :P  Tänään ostin cookie doughin...
 *****************************************************************************************************

Itselläni ei ole lapsia, eikä varmaankaan tule koskaan olemaan mutta sikäli mikäli joku äiti, isä tai mummu tai pappa tai lapsenmielinen lukee tätä blogia niin ihailen aina Villa Rosmarinin nukkekoteja ja tavaroita :) Kyllähän niillä aikuinenkin voi leikkiä tai pitää koristeena.. Ovat niin upeita.
http://www.rosmarin.fi/Rosmarin2/cat/product_catalog.php?c=44 

Tässä muutamia esimerkkejä ;)












 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓