keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Keskiviikko iltaa :P

Kuten tässäkin blogissa varmaan on tullu selväksi niin paino-ongelmien kanssa käyn taistelua. Olen ylipainoinen ja olen ollut sitä jo pitkään vaikka olen useita kertoja yrittänyt laihduttaa. Olen oikein perinne esimerkki jojo-laihduttajasta. Kevään aikana sain tiputettua melkein 11 kiloa mutta kesän aikana ne on tullu takaisin. Nyt kun ollaan hyvän, myös ylipainoisen, ystäväni kanssa puhuttu tästä niin ollaan tultu siihen tulokseen että meidän painonpudotus menee pieleen koska meidän suunta on ylhäältä alas. Eli siis aloitetaan kovaa ja vauhdilla ja sitten jossain vaiheessa tulee stoppi. Joten päätettiin molemmat että nyt kokeillaan sillai että otetaan ihan iisisti. Että pääasia olis että joka päivä tekis jotain. Vaikka pystyis tekeen vain 3 vatsalihasliikettä tai tekeen pari jooga-taivutusta. Niin pääasia on että tehdään JOTAIN. Ja ruoan suhteen päätettiin että aluksi yritetään valita viikosta 2 päivää jolloin ei syödä mitään makeaa tai supersuolasta kuten juustonaksuja. Päätettiin myös että syödään 1 annos joka päivä jotain kasvista tai hedelmää (joka mulle ei tietenkään ole ongelma).
Tänään aloitin tän kuntoilu jutun muutamalla yläkroppa liikkeellä vastusnauhan kanssa. Ja tuntu tosi hyvältä kun ei ollut sellaista pakkoa että tarttee pitkä ohjelma ja saada kunnon hiki enkä laskenu yhtään kalorikulutuksia. Tein vain sen aikaa kun tuntu hyvältä ja sitten lopetin.
Toivotaan että pikku hiljaa tästä lähtis eteenpäin. Kerron kyllä teille blogissa miten tämän jutun kanssa käy.


Muihin asioihin.. Päivän  nettikauppa oli Ekolo joka on siis luomu- ja ekokauppa ja siellä on paljon tavaraa kasvissyöjälle. Ennen ostelin sieltä paljon tavaraa mutta nyt ei ole ollut varaa.
Tässä kuitenkin jotain tosi hyviä tuotteita joita voisin suositella sekä kasvi- että lihansyöjille. (Osaa saa myös tavallisista ruokakaupoista). www.ekolo.fi



Intiaanisokeri.  Karamellimaisen maukas bolivialainen täysruokosokeri. Sopii mainiosti kaikkeen leivontaan, marinadeihin, puuroon ja juomiin.

Goji-marja.  Goji-marjat ovat yksi maailman ravinteikkaimmista marjoista. Ne sisältävät n. 21 eri mineraalia, 18 aminohappoa (proteiinipitoisuus 12%), runsaasti vitamiineja (erityisesti A ja C) sekä antioksidantteja. Marjoissa on karpalon ja rusinan yhdistelmää muistuttava maku ja ulkonäkö. Ne sopivat hyvin mysleihin ja leivontaan.



Punainen Kidney Papu.  Miedon makea, jauhoinen papu. Lisukkeeksi, salaatteihin ja patoihin.
 Himalajan suola. Hienorakeinen puhdas vuorisuola Himalajan rinteiltä. Hyvin vähän käsitelty, kaikki suolan luonnolliset hivenaineet tallella. Sopii tavallisen ruokasuolan tapaan kaikenlaiseen ruuan maustamiseen.


 Quinoa on nopeasti valmistuva ja herkullinen gluteeniton siemen, jota käytetään lisukkeen tavoin tai esim. pataruuissa. Korkea proteiinipitoisuus.


 Suihkemuotoinen B12-vitamiini (metyylikobalamiini) 1200ug, 40ug kromia + vihreä tee uutetta. Tuote on mikroemulsoitu, jonka vuoksi se imeytyy välittömästi ja tehokkaasti suun limakalvoilta. Maukas aprikoosin maku. Sopii vegetaristeille, vegaaneille, keliaakikoille, odottaville ja imettäville äideille.

(b12 vitamiini on yksi tärkeimmistä vitamiineista joista vegaanin täytyy huolehtia koska sitä saa pääasiassa vain lihasta ja sen puute voi olla vaarallista. Itse olen hoitanut puutosta energiajuomilla joissa sitä on ;))


Maukas misokeitto, jossa kurpitsaa ja vihanneksia. Lisää vain kuumaa vettä ja sekoita. Helppo eväs töihin ja kouluun. Kuusi annospussia.












****************************************************************************************************************

Youtube kanava suositus kaikille hyvän musiikin ystäville!! :) http://www.youtube.com/dannarichards
Danna Richards on nuori nainen joka otti tavoitteekseen kirjoittaa uuden laulun joka päivä vuoden ajan, esittää sen ja laittaa youtubeen. Hän on jo saavuttanut tuon tavoitteen mutta edelleen hän lataa ja esittää omia laulujaan. Danna ei ole pelkästään hyvä laulaja mutta hänen laulunsa ovat todella laadukkaita varsinkin kun ottaa huomioon että ne on kirjoitettu päivässä ;) Joten klikatkaa tuonne ja nauttikaa musiikista. :)





****************************************************************************************************************

Danna Richardsonin kauniista tukasta tuli mieleen mun oma vihasuhde oman pitkän tukkani kanssa :P Minä en ole KOSKAAN osannu tehdä minkäänlaisia kampauksia. Aina on toi tavallinen ponihäntä. En osaa tehdä edes yksinkertaista nutturaa :( Mutta nyt olen miettinyt että jos yrittäis harjoitella jotain helppoja kampauksia. Tässä muutamia tosi yksinkertaisia joita olen ajatellu kokeilla.





***************************************************************************************************************

Kummipojat oli tänään hoidossa vähän aikaa ja hakemaan tullessaan poikien äiti toi mulle kiitokseksi pienen yllätyksen :)



Nimittäin minipurkin Ben & Jerry´sin The Vermonsteria jota en olekaan ennen maistanut ja oli toooosi hyvää :P Kermajäätelöä,vaahterasiirappia, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja kinuskipyörteitä :P :P nam.. Oli kyllä niin makeeta etten pikkupurkkiakaan saa kerralla syötyä mutta en yleensäkään pysty syömään paljoa kerralla :)


Niin ja poikien takia täyty tehdä niiden lempiruokaa :P Muuten en varmaan olisi viitsinyt tänäänkään tehdä ruokaa .P


 Nakkipasta :P Se on ihan hyvää. Mutta olen alkanut miettiin että voiko keliakia tulla aikuisiällä kun taas meni vatsa sekaisin kun söin pastaa :P

Nakkeja (soija tai liha)
Sipuli
Tomaattipyrettä
Smetana
Parmesaanijuusto
Kirsikkatomaatti
Pasta


Joku kysyi multa että miksi en laita koko reseptiä. No koska olen laiska :D Mutta jos joku haluaa jonkun ruoan kokoreseptin niin multa saa toki kysyä :D


Ja lopuksi päivän musiikkikappale :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓