perjantai 26. heinäkuuta 2013

köyhän on pakko olla luova :P

Nyt kun viime aikoina olen vienyt köyhyyden ihan uusiin ulottuvuuksiin niin on ollu pakko opetella tekeen itse asioita joita ei ole varaa ostaa. Kuten kasvojen puhdistus ja hoito :D Onneksi kaapeista sattu löytyyn ainekset hyvän puhdistavan naamion tekemiseen koska sen jälkeen kun palasin lihansyöntiin väliaikaisesti niin kasvot on ruvennu taas kukkiin :( Kyllä se on pakko yrittää vielä sitä kasvissyöntiä vaikka välillä repsahtais.
Koostin siis naamion tällaisista aineksista: banaani, hunaja ja luonnonjogurtti :) sekotin aineet keskenään. En nyt osaa sanoa tarkkoja määriä mutta sillai että siitä tulee tahnamaista. Sitten vain naamaan ja 15 minuuttia antaa vaikuttaa. Sitten pesee pois ja iho tuntuu heti pehmeltä :) ja hunajahan on tunnetusti hyvä apu finneihin koska siinä bakteereja tappavia ainesosia. :)

Toinen hyödyllinen asia selvästi on blogissa vihjailu :) Tänään sain nimipäivälahjaksi vielä 3 yankee candle-kynttilää (kirjoitin niistä jokin aika sitten). En vielä saanut niitä oikein kunnon purnukoita mutta 3 muutaman tunnin minikynttilää että pääsee testaan löytyykö lempihajua ;) ja hyvältä vaikuttaa tuo kolmen kopla vaikken vielä niitä poltakaan. On varmaan unohtunut aiemmin mainita että syy siihen miksi pidän näistä kynttilöistä on se että jostain syystä nämä eivät aiheuta minulla migreenikohtausta vaikka yleensä voimakkaat tuoksut ovat pahin migreenikohtauksen laukaisija :)

Tuoksut ovat Coastal Waters, Vanilla Lime ja Strawberry Buttercream :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓