perjantai 5. syyskuuta 2014

Ugh

Tänään on taas ollut ehkä hieman helpompi päivä. Kipuja on selässä edelleen mutta pahin vihlonta on rauhoittunut. Närästys polttoja ei ole ollut mutta heti kun syö niin rupee ryökityttään. Aamulla selvisi että kaurapuuron voi lisätä mulla närästystä aiheuttavien aineiden listaan paistetun perunan, paistetun munan ja kaakaon kanssa. Hirveetä polttoa ei kaurapuurosta tullut, mutta en sitä paljon ehtinyt syömäänkään kun rupes "kupliin" ylävatsalla.
Olen nyt noiden vatsalääkkeiden lisäksi syönyt kalsiumi tabletteja kun niistä voi kuulemma olla jotain apua. Mulle kyllä lääkäri on muutenkin suositellu kalsium lisän syömistä mutta en ole aiemmin viitsiny hankkia.
Sen lisäksi joku vinkkas että ruokailun jälkeen kannattaa syödä purkkaa kun se lisää syljen eritystä ja se voi ehkäistä närästystä. En  yleensä syö purkkaa kun sitä on ikävä repiä raudoista irti mutta olen nyt pari päivää kokeillu aina ruokailun jälkeen ja kyllä tuossa syljeneritys hommassa voi olla jotain perää.

Aiheesta viidenteen. Sain pari viikkoa sitten lainaan Wii pelikonsolin tasapainolaudan ja olen nyt melkein joka päivä tehnyt Wii Fit Plussan avulla kaikenlaisia tasapaino/jooga harjoituksia. En odottanut mitään suuria saavutuksia mutta pakko sanoa että tänään lenkillä ekan kerran huomas että tuntuu kuin tasapaino olisi vähän parantunut. En tiedä huomaako sitä ulkoapäin mitenkään, huojun vieläkin jonkun verran, mutta itsestä omat askeleet tuntuu paljon varmemmilta enkä enää meinaa kaatua joka ikinen kerta kun täytyy väistää jotain. Enkä tosiaankaan ole mitään kamalaa rääkkiä tuon pelin kanssa tehnyt vaan 10-20 minuuttia päivässä, ihan hauskoja pelejä. Myös peli on antanut koko ajan palautetta että tasapaino paranisi mutta tänään ekan kerran oikeasti tunsin että jotain on tapahtunut. Jotain pientä toivon kipinää siis edes on nyt kun odottelen ensi viikon ortopedin aikaa.



 Tänään on siivouspäivä. Tässä on siivouksen soittolista:











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓