keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Migreeni/Migraine

Tuossa kun selailin taas nettiä niin törmäsin tällaiseen sivuun jossa on vinkkejä migreenin helpottamiseen ilman lääkettä. Yleensä mulla nousee aggressiot kun luen tällaisia koska tulee sellainen olo että migreeniä vähätellään kun ohjeina on nukkuminen ja pään hieronta ja burana jne. Mutta tässä oli muutamia aika mielenkiintoisia ohjeita joita voisi vaikka joskus kokeilla.

While surfing the internet I found this site that has some migraine remedies you can try if you dont want to take or cant take pain medication. Usually I get angry when I read these kind of sites because they make me feel like migraines aren´t still taken serious. Because the tips usually just include sleep and massage etc. But this site has some interesting ideas.
English speakers can read straight from the site.

http://www.herbs-info.com/blog/how-to-stop-migraines-with-salt/

* Suola: Tavallista ruokasuolaa sekoitettuna appelsiini-tai sitruunamehuun. Ei välttämättä mitenkään herkullista mutta kuulemma todella tehokas apu migreeniin. (myös runsassuolaisen popcornin syöminen mainitaan)
* Limen hierominen otsaan (kyllä, tämäkin kuulemma auttaa)
* Siivuta peruna, voitele se omenaviinietikalla ja anna seistä noin 15 minuuttia. Laita siivut otsalle ja laita pyyhe tai jonkinlainen side päälle ja makaa silmät kiinni.
* Frankincence, esimerkiksi aromaterapiassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓