maanantai 20. tammikuuta 2014

Työhaastattelu

Huomenna olis taas pienen tauon jälkeen työhaastattelu. Jotenkin ei vaan osaa enää edes jännittää kun ainakin 30 työhaastattelussa ollu vuoden aikana. Ilman tulosta. Eikä huvita enää edes ihmisille kertoa joka kerta kun on haastattelu kun pettymys aina niin suuri. Ymmärtäisin jos ne menis selvästi penkin alle. Mutta kun ne menee aina ihan hyvin ja loppuu positiivisissa merkeissä, ja kun palautetta olen pyytänyt niin aina sanotaan että suoriudun hyvin haastattelusta. Silti ei koskaan onnista. Ja jotenkin sitä ei enää edes jaksa uskoa että tärppäis.
Sen olen huomannu että kun olet pitkäaikaistyötön niin sua vähän katsotaan kieroon. Kysellään että miksi olet ollu näin pitkään työttömänä ja kun yrität selittää ettei ole vaan onnistanu niin katsotaan sillai "niin varmaan" ilmeellä. Ajatellaan että pitkäaikaistyöttömässä täytyy olla jotain vikaa.
No mun isoin vika on kai se etten suostu tekeen töitä ilmaitteeksi.
Yhteenkin paikkaan oli otettu kouluttamaton, suomea puhumaton ulkomaalainen. Enkä tosiaankaan ole mikään ulkomaalaisvihaaja mutta täytyy silti vähän ihmetellä että kouluttamaton otetaan koulutetun sijasta. Rupeaa miettiin että tutkinnon hankkiminen olikin virhe.

No kai se täytyy taas mennä nöyränä vastaileen kysymyksiin ja toivoa että joskus tärppäis. Sais edes jonkun lyhyen työn että pääsis vähän eteenpäin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓