* 1-2 lanttua/rutabagas
* 2dl juustoraastetta/grated cheese
* 4dl ruokakermaa/food cream
* suola/salt, mustapippuri/salt pepper, timjami/thyme, rosmariini/rosemary
- Kuori ja viipaloi lantut
- Lado uunivuokaan vuorotellen lanttusiivuja, juustoa ja mausteita
- Kaada joukkoon ruokakerma
- Kypsennä 200 asteessa noin tunti tai kunnes lantut pehmeitä
- Peel and dice rutabagas
- Pile up the rutabagas, grated cheese and spices to the pan
- Pour the food cream to the pan.
- Cook in 200 celsius about 1 hour or until the rutabagas are soft
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓
-
Systerin ohjeen pohjalta tein tänään tällaisen kanakeiton ja oli meinaan taivaallisen hyvää. Melkein teki mieli vetää koko kattilallinen ker...
-
Tässä on muutamia jooga-asanoita joiden olen huomannut helpottavan omia ylävatsavaivoja (refluksin-/närästyksen aiheuttamat kivut, turvotus ...
-
En muista koska olisi viimeksi ollut "päivällisvieraita" mutta tänään sellainenkin ihme koettiin. Yksi parhaista kavereista tuli ...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti