torstai 23. tammikuuta 2014

Ruoka: Lanttu-juustovuoka/Rutabaga-cheese casserole

* 1-2 lanttua/rutabagas
* 2dl juustoraastetta/grated cheese
* 4dl ruokakermaa/food cream
* suola/salt, mustapippuri/salt pepper, timjami/thyme, rosmariini/rosemary

- Kuori ja viipaloi lantut
- Lado uunivuokaan vuorotellen lanttusiivuja, juustoa ja mausteita
- Kaada joukkoon ruokakerma
- Kypsennä 200 asteessa noin tunti tai kunnes lantut pehmeitä

- Peel and dice rutabagas
- Pile up the rutabagas, grated cheese and spices to the pan
- Pour the food cream to the pan.
- Cook in 200 celsius about 1 hour or until the rutabagas are soft

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓