tiistai 18. kesäkuuta 2013

Lihavieroitus ja korvikeruoat

Moni ei varmaan tule ajatelleeksi että lihan syönnin lopettaminen voi aiheuttaa vieroitusoireita :P Muutenkaan siirtyminen lihasta kasvisruokavalioon ei ole kovin helppo prosessi. Onneksi minä olen käynyt sen läpi kerran aikaisemminkin, joten tiedän mitä odottaa. Tietysti siirtymistä helpottaa tällä kertaa myös se että osaan tehdä monia kasvisruokia ja tunnen hyvin kaupan kasvisruokavalikoimat. Jotka tosin jopa Tampereella ovat surkeat :(
Tälläkin kertaa lihanhimo alkoi kun viikko kulunut lihansyönnin lopettamisesta Tuntuu että koko kroppa huutaa lihaa, väsyttää ja pelkkä ajatuskin punaisesta raa´asta pihvistä saa kuolan valuun suusta :D Ja hauskaa myös on se että melkein kaikki muu maistuu puulta. Yritin tunkea suuhun jopa juustonaksuja kun kroppa huutaa energiaa, mutta se oli kuin paperia söis :P Viime kerrasta oppineena yritän nyt sitten helpottaa tätä himoa ruoalla joka on hyvää ja sisältää paljon sekä hiilihydraatteja että proteiinia. Mustikkarahkaa menee tänään varmaan paljon. Ruoaksi teen uuniperunoita ja juureksia. Mutta korvike ruoka on:

                Juustosarvet (hyviä, täyttäviä, energiapitoisia)


2 dl juustoraastetta
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 prk kermaviiliä
½ dl öljyä 

täyte: juustoraastetta

200 astetta ja 10 minuuttia... nam.. 















Urheilun suhteen oli tänään myös raskas päivä. Aamun lenkin perään heitettiin heti tunnin kävelylenkki. Sitten käytiin vielä ulkona juoksemassa lyhyt lenkki. Vähän jatkoin vielä eilistä yläselän lihaskunto sarjaakin. Koiran kanssa juostessa käytän muuten aina juoksuvyötä ja suosittelen sitä kaikille koirien kanssa juokseville. 

Itselläni on tämä malli ja olen ollut todellä tyytyväinen. :)

http://www.lemmikkikauppa.fi/Ulkoilu/Reput-ja-muut-varusteet/Kavely-ja-juoksuvyo








Tässä vielä lopuksi ne muutamat liikkeet jotka lisäsin eiliseen ohjelmaan. 

http://www.ibodz.com/














http://lateralraises.com





















http://www.fantasiefitness.com/















1 kommentti:

  1. Siit onkin pitkä aika kun olen tehnyt sarvia. Voiskin tehdä niitä joku päivä =)
    t: suvi

    VastaaPoista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓