maanantai 24. kesäkuuta 2013

Yllätysvieraita...

Tänään piipahti taas yllätysvieraita, joten oli pakko äkkiä taikoa jotain syötävää kahvin kanssa. Onneks mulla on aina tarvikkeet nopeaan "pikakakkuun" :)
Tähän huikean haastavaan tarjottavaan tarvitaan valmis kakkupohja, mansikanmakuista kakkumoussea ja marjoja :) Vähemmän makean version saa kun laittaa moussen sijasta kermavaahtoa (maustamaton tai mansikanmakuinen sopii hyvin).


Eihän se järin kaunis ole, mutta hyvin on aina menny vierailla kurkusta alas :)












Kesän ekat (ja todennäköisesti ainoat) mansikat on haettu :) En ole mikään hirveä mansikan ystävä, mutta kyllä litra meni kepeästi :) ja 2 litraa pakkaseen.. Vois tehdä vaikka rahkaa..  Hyviä oli.. 3 litraa oli 10€. Vähän liian kova hinta mun budjetille vaikka jossain päin on litrasta joutunut maksaan 10 euroa. Nää olis sopinut tuohon kakkuun pakastinmustikoita paremmin, mutta kun en osannut ennakoida ostavani mansikoita :P ja kivempi tietysti syödä kaikki itse ;)

Nam..















Kuuma päivä tänään. Iines on ihan veto pois :(  Itsen on pakko liikkua. Kummipoikien kanssa käytiin uimassa ja lihaskuntoilun sijasta nyrkkeilin Wiillä puolisen tuntia. Lopussa tuntui kyllä siltä, että vois juoda 2 litraa vettä. Onneks olen oppinut juomaan vettä ja kepeästi tulee juotua 3-5 litraa päivässä. Veden lisäks juon vain 2 kuppia kahvia aamulla ja 1-2 tölkkiä energiajuomaa joista olis tarkoitus yrittää päästä pikkuhiljaa eroon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓