torstai 20. kesäkuuta 2013

Sateinen, väsynyt päivä

 Koiran kanssa valvottu suurin osa yöstä. Koira ripuloi ja oksentaa jälleen. Nyt viimein nukkuu rauhallisemmin. Pääsin sitten kauppaan ostamaan vielä loput juhannustarpeet. Ihan kuin maailmanloppua varten hamstrattais siellä :D ja kyllä sitä itsekin on ostanut juhannusta varten enemmän kuin mitä varmaan syödään kun seuralainenkin tuo ruokaa ja juotavaa. Mutta jotenkin kun tietää että kauppa on päivän kokonaan kiinni niin tulee paniikki, että ruoka loppuu ;)

 Sateiseen päivään kuuluu tunnetusti homehtuminen koneen ääressä ja musiikin kuuntelu. Jokainen joka tuntee mut niin tietää että musiikki on todella iso osa mun elämää. Jos olen yksin kotona niin mulla on käytännössä koko ajan kuulokkeet korvilla :) Musamaku on todella laaja, mutta ehkä jos yksi genre pitää valita niin suomalainen metalli soi aika paljon.
Suosikkeja ovat mm. Nightwish, Sentenced, Amorphis, Ensiferum, Stam1na, Tarot, Timo Rautiainen ja Turmion Kätilöt.
Ihan ehdoton ykkössuosikki on kuitenkin Sonata Arctica :) Sitä kuunnellen on tullut vietettyä monet aamut ja illat 14 vuotiaasta asti :) Suosittelen kokeilumielessä kuuntelemaan muutamaa heidän kappalettaan vaikkei olisikaan metallifani. Bändin musiikki on niin kaunista, melodista ja mukaansa tempaavaa.

Tässä muutama kappale jolla hyvä aloittaa:













2 kommenttia:

  1. On sinulla sentään onneksi hyvä maku musiikin suhteen, vaikka elokuvien ja ruoan suhteen olet onneton. *wink*

    VastaaPoista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓