tiistai 18. kesäkuuta 2013

Muumiyö ja -aamu :(

Muumiyö tarkoittaa sitä että viime yönä on tullut valvottua ja luettua Tove Janssonin muumikirjaa.

Olen ollut aina kova muumifani. Kerään kaikkea mahdollista muumi-tavaraa, varsinkin astioita. Muumisarja ja elokuvat löytyvät kaikki DVD:ltä. Niitä tulee katsottua sekä kummilasten kanssa että ilman :)  Mutta jostain syystä alkuperäisiä kirjoja ei ole tullut hankittua kuin vasta viime aikoina. Olen lukenut ne viimeksi joskus lapsena joten on ollut mielenkiintoista lukea niitä ja huomata kuinka paljon ne eroavat tv-sarjasta.

Viime yönä aloin lukemaan ajankohtaan sopivaa kirjaa Vaarallinen Juhannus :)




















Kun vihdoin päästiin aamuun niin tulikin sitten keitettyä valmiiksi pannullinen kahvia. Jos nimittäin rupean nukkumaan aamuyöstä tai nukun päiväunet niin tietää että seuraavakin yö menee pipariksi. Siksi on pakko yrittää väkisin pysytellä koko päivä hereillä vaikka yöllä ei olisi nukkunut minuuttiakaan. 


 Aamukahvi maistuu parhaalta muumitermosmukista :)
















Iines, Aamu ja Ranta :)












Ja päivän kaikkein paras uutinen on, että Kelan tuet tuli 2 kuukauden tauon jälkeen. Ihan niin paljoa ei tullut takautuvasti kuin odotin :(  Mutta kuitenkin sen verran, että kaikki tän kuun laskut on maksettu!!!!!

4 kommenttia:

  1. Mitä muumimukeja sinulla taas olikaan? Ajattelin, että kun on nimipäivät ja muut tulossa. Vai pysytelläänkö terävissä asioissa. wink wink.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otan kuvan ja laitan tänne.. En tiedä niitten virallisia nimiä :D

      Poista
    2. Eli mukeja terävien sijaan *wink*

      Poista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓