perjantai 2. elokuuta 2013

Masennuskausi

Tänään on tuntunut siltä, että masennuskausi on alkamassa :P Se on normaali kierto, mutta pahinta siinä on hirveä väsymys ja velttous :P Ei pysty/jaksa tehdä mitään, vaikka haluis.
Täytyy vain yrittää pitää mieli jotenkin virkeänä.

Hyvä ruoka, parempi mieli

Ikävä kyllä tuo sanonta pitää paikkansa :P Heti kun vähänkin masentaa tai väsyttää tai stressaa niin ensimmäisenä rupean syömään. Kaikkea mahdollisimman suolaista ja rasvaista tai makeaa :( No päätin tänään tehdä edes kunnon ruokaa mitä syödä ja päädyin Peruna-jauhelihalaatikkoon ja jälkiruoaksi tein riisimurosuklaaherkkuja :)


1 pss peruna-jauhelihalaatikko mix jauhe
10 perunaa
400 g jauhelihaa/soijarouhe
2 dl kermaa
2 dl vettä

3 dl riisimuroja
2 rkl voita
2 rkl hunajaa
2 rkl kaakaojauhetta








Ruoan jälkeen toinen masennusta helpottava asia mulla on musiikki. Kun asuin vielä "kotona" niin musiikkia tuli soitettua niin kovaa että naapurikuntaan kuulu. Se helpotti tuskaa. Nyt kun asun kerrostalossa niin ei voi samalla lailla luukuttaa. Ainakaan kauaa :D Niin kuuntelen sitten musiikkia kovalla kuulokkeiden kautta. Ikävä kyllä se on aiheuttanut mulle pysyvän kuulovaurion :( Mutta silti en musiikin kuuntelusta pysty luopuun niin kauan kuin vähän edes kuulee.
Kolmas masennuksen helpottaja on liikunta. Siis jos saan itseni ylös koska yleensä kun masentaa niin ei haluis liikkua mihinkään. Mutta jos saan itseni ylös niin kunnon hikilenkki virkistää mieltä.

Sisustus

Tänään olen sitten syömisen ohella taas paljon katsellut noita sisustusjuttuja :) Toivottavasti ihmiset ei kyllästy näihin :P Tässä on taas muutamia kivoja juttuja osoitteesta: diycozyhome.com.

Olen jo pitkään kaivannu sitä puuta olohuoneen seinälle ja tässä olisi taas kiva idea. Mutta itse ottaisin musta-valkoisena :) 
Noi on siis nappeja ;)

Värit ei ehkä ihan mun mieleen :D

Ei pahan näköinen

Inkku vois tykätä tällaisesta vähän korkeampana :)











Tähän väliin linkki taas hyvään artikkeliin joka koira(ja lapsi)ihmisten kannattaa lukea :)
http://www.iltasanomat.fi/perhe/art-1288584989238.html

Kaunis masennus-sitaatti

Tässä vielä lopuksi kaunis kuva ja kaunis sitaatti masennuksesta. Pieni kirjoitusvirhe ei haittaa :) Samanlaiselta tuntuu minusta usein.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓