tiistai 20. elokuuta 2013

Oharit part 4

Jo 4 ihminen viikon sisään teki oharit. Olenko mä tosiaan niin turha ja mitätön ihminen ettei mulle voi edes ilmoittaa ettei halua/voi tulla. Mulle voi kyllä sanoa suoraan jos on epämiellyttävää tulla. Mutta nää vaan tulematta jättämiset raastaa kyllä niin muutenkin katkeamispisteessä olevia hermoja etten tiedä mihin pitäis ryhtyä. Ainakin se on selvää että tästä lähtien en enää oleta keneltäkään saavani apua.

Onneksi sentään yhdeksältä aamulla otin imurin käteen ja sain kun sainkin imuroitua koko kämpän. Oli hyvä tunne vaikka hammasta joutu välillä pureen ja nyt taas lähtee jalat alta :) Nyt pystyy kuitenkin taas vähän paremmin hengittään vaikka ei toi pöly ikinä lopu.

Kauppaan lähtiessä tuli ikävä kyllä taas vedettyä turvat portaissa ja taitaa toinen poski mustua :( Mutta onneks ei luita katkennu. Se olis vielä puuttunu. 

Kipu

Kevyemmätkin kipulääkkeet on loppu joten on pakko yrittää keksiä jotain millä edes yrittää hallita kipua.
Homeopaattisista aineista otan tällä hetkellä Calcium Carbonicumia D30 potensissa. Se on kalsiumina pääsääntöisesti luuston hyvinvointiin mutta tuloksia on myös selkäkipujen ja oikeanpuoleisen päänsäryn hoidossa. Sen lisäksi otan lyhyempinä kuureina homeopaattista Arnicaa joka on pääasiallisesti tarkoitettu traumojen hoitoon esim. onnettomuuksien tai leikkausten yhteydessä mutta käytetään myös paljon nivelkipujen ja esim. reuman hoidossa.

Sen lisäksi joogassa on useita liikkeitä joiden pitäisi helpottaa kroonista kipua mutta minä en tietenkään suurinta osaa pysty tekeen kun kipu nimenomaan selässä ja lonkassa.

Kuumaa ja kylmää olen kokeillu mutta molemmat on huonoksi. Akupainantakaan ei oikein auta kun en pysty itse painaan niitä alueita jotka auttais selkään.

Jos teillä on ideoita niin kertokaa ihmeessä.

Ruoka - köyhyyden iloja

Tänään pääsi taas kaupassa pelaan köyhän lottoo eli arpoon mitä ruokatavaroita kannattais ostaa että pärjäis mahdollisimman pitkään kun rahaa on 15 euroo eikä lisää tule ellei rahapuussa ala kasvaan seteleitä. No tällä kertaa päädyin ostaan ison pussin peruna-sipulisekoitusta ja tötsän ruokakermaa. Rahaa jäi vielä energiajuomaan ja pariin litraan maitoo. Kotona on vielä iso pussi niitä kinkkusuikaleita joita jäi kinkkupiirakasta joten näiden vihjeiden perusteella voi päätellä että tein tänään kinkkukiusausta. Vähän syö joka päivä niin 3-4 päiväksi on ruoka. Ja mulle tekis kyllä paastokin hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓