torstai 8. elokuuta 2013

Salaattiasiaa

Tänään hain pitkästä aikaa ainekset oikein kunnon ruokaisaan salaattiin. Tekisin salaatteja mielelläni enemmänkin mutta kun budjetti ei tahdo kestää kasvisten ostamista suurina määrinä :P Eikä sitä ainaista pelkkää lehtisalaattia jaksa ikuisesti.
Ruokaisaan salaattiin laitan yleensä vaihdellen joko juustoja, kinkkua, pekonia tai tonnikalaa mutta kasvikset on yleensä aina noi samat eli salaatti, tomaatti, kurkku, paprika, sipuli ja maissi. Siksi kysynkin nyt että mitä te muut yleensä laitatte salaattiin??


Jooga

Tänään pienen kiputauon jälkeen taas yritin vähän joogailla. Tällaisilla liikkeillä yritin kevyesti aloittaa:



Kuvat: www.yogajournal.com

Ongelma on se, että paikat menee ihan lukkoon aina kun on pitkiä taukoja joogasta.Sitten joutuu aina aloittaan alusta :( :(  Täytyis kivuista huolimatta yrittää vähän edes venytellä joka päivä.


Pakko vielä lopuksi jakaa tämä kuva joka sopii jotenkin hyvin mun asuntoon ja elämään varsinkin kun katselen noita ikkunoita :D

"Ikkunani eivät ole likaiset.. Se on vain koirani nenätaidetta".

2 kommenttia:

  1. aika paljon noita samoja kuin sulla. ja pinaattia ja vesimelonia. jotain papuja varsinkin jos lämminsalaatti. sisko laittaa myös jotain pähkinöitä ja siemeniä mutta minä en välitä niistä.

    VastaaPoista
  2. Makaroonia.. saa hyvän lämpimän salaatin.. ei sen aina tarvi olla kylmää..

    VastaaPoista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓