perjantai 30. elokuuta 2013

Pasta carbonara

1 pkt pekonia
1 sipuli
1 muna
2 dl ruokakermaa
1 dl maitoa
mustapippuria
300 g pastaa/spagettia
(juustoraastetta)

Suikaloi pekoni. Paista pekonisuikaleita pannulla keskilämmöllä. Lisää hienonnettu sipuli.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Vatkaa munan rakenne rikki kulhossa. Lisää munan joukkoon kerma ja maito. Valuta ja huuhdo keitetty pasta siivilässä ja siirrä takaisin kattilaan.
Yhdistä pastaan pekoni-sipuliseos ja muna-kerma-maitoseos. Lisää mustapippuria.
Kuumenna hetken aikaa, samalla sekoitellen, kunnes munaseos hyytyy.
Koristele annokset juustoraasteella jos haluat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓