sunnuntai 18. elokuuta 2013

Takapakkia

Tuli vähän otettua takapakkia toipumisessa. Kuume ei ole enää noussu, mutta liian kovalla vauhdilla lähdin liikkeelle. Tein kohtalaisen kokoisen lenkin joka veti jo ihan piippuun.
Sitten tossa iltapäivästä oli pakko ruveta siivoon kun on kämppä niin pölyinen ja muutenkin paskanen että meinaa öisin tukehtua. No ei tarvinnu kuin tyhmänä ojentautua eteenpäin kun yritin sängyn alta imuroida ja saman tien vihlas selässä niin että tuli otettua polvikontaktia lattian kanssa. Päätin sitten suosiolla tukehtua pölyyn. Nyt on sitten polvet entistä kipeemmät. Lievästi ottaa päähän.

 Terve ja lihava

http://www.hs.fi/sunnuntai/a1376710630898?jako=2e7bb33b04c6d9243c7bbf24e35818d3&ref=fb-share

Tuossa on hyvä linkki artikkeliin jossa pohditaan sitä miten lihavakin ihminen voi olla terve. Itse olen ylipainoinen mutta kun on tehty terveystarkastuksia (verikokeet, sydänfilmi jne.) niin kaikki arvot ja lukemat on aina ollut hyvät lukuunottamatta anemiaa (joka taas on yleisempi alipainoisilla). Verenpaine oli yhteen aikaan koholla mutta senkin syyksi löyty energiajuomien juonti. Verenpaine laskee ihan normaalille tasolle kun en niitä juo.
Mutta selälle ja mun huonoille nilkoille & polville ylipaino ei tietenkään olisi hyväksi ja se onkin pääasiallinen syy siihen miksi aina kerta toisensa jälkeen yritän painoa pudottaa. Muuten en välittäisi vaikka olisin ylipainoinen hautaan asti, niinkuin todennäköisesti olen.

 

Piirakka

Tänään tuli pitkästä aikaa tehtyä ruokaa. Tai piirakkaan oli tänään tyytyminen kun se on niin helppo ja nopea tehdä.

300g kinkkua (tai vaikka soijasuikaleita, kasviksia, sieniä, tonnikalaa tms.)
150g juustoraastetta
1prk kermaviiliä
1 muna

Piirakkapohja


Ja vihdoin mun kauppaani oli tullut taas mun lempihedelmää eli keltaista kiiwiä :P Tykkään myös tavallisesta kiiwistä mutta keltainen kiiwi on oikein erityisherkku :P Vois syödä vaikka 10 rasiaa.

1 kommentti:

  1. Koita nyt ottaa rauhallisemmin. Kuntoileen ehtii kyllä myöhemmin kun on paremmassa kunnossa.

    VastaaPoista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓