maanantai 26. elokuuta 2013

Lenkkiä ja pelejä..

Aamulenkki

Tänään tuli taas heitettyä aamulla pitkä lenkki. Lähdettiin heti seitsemän aikaan Inkun kanssa ravaan. Mulla on aiemmin ollut sellainen rytmi että aamulla, alkuillasta ja myöhään illalla heitän pienet lenkit ja päivällä pitemmän lenkin kun olen ajatellut että silloin jaksaa parhaiten. Mutta nyt olen huomannut että kun lähden heti aamusta niin kävelykyky on parempi. Itse asiassa meillä molemmilla. Ei kompuroida niin pahasti :P Ja tietysti on mukavan viileääkiin silloin.

Pelit

Nyt kun on kävely ollut vaikeeta nilkkojen takia niin olen taas pitkästä aikaa ruvennut pelaileen. Silloin tällöin on sellaisia kausia kun tulee pelattua PC-pelejä. Simsiä pelasin paljon mutta luovuin siitä kun se koukuttaa liian pahasti. Niin olen nyt pelannu Agatha Christien Hercule Poirot ja Harry Potter PC-pelejä kun ne on sopivan helppoja ja rauhallisia mulle :D Mutta ne on tullu pelattua niin monta kertaa että ajattelin kysyä olisko kellään suositella mitään hyvää PC-peliä???

Myös netissä pelaan vielä enemmän king.comissa. www.king.com. Nimimerkki on tintti201 jos joku haluaa lisätä kaveriksi ja haastaa pelaan ;)

Painonpudotus

Olen onneksi saanut painon kertymisen ja turvotuksen keskeytettyä. Mutta kiloja tuli paljon lisää kun pari viikkoa tuli maattua ja mässäiltyä pahaan oloon. Ei vieläkään alakulo helpota mutta selvästi tuntuu että masennuskausi on vaihtumassa maniaan. Silloinkin on masentava olo mutta samalla myös ylienerginen. Niinkuin tänään jo huomaa että olisi kauheasti tarve kunnon hikijumppaan mutta kauaa ei pysty mitään tekeen kun on pakko lepuuttaa jalkoja. Myös ruokahalu rupeaa väheneen. Tai oikeastaan se on sellaista että aamusta noin kello 7 illalla ei tee yhtään mieli syödä ja sitten tekee mieli jotain oikein suolasta ja rasvasta :P Mutta täytyy yrittää pitää kiinni siitä että pieniä aterioita muutaman tunnin välein että pysyy aineenvaihdunta käynnissä ja pääsis edes tosta turvotuksesta eroon.
Lenkin lisäksi olen taas lisännyt joogan aamuihin vaikken pysty täydellisesti Aurinkotervehdystä tekeen niin ainakin yritän vähän joka aamu. Tässä video siihen. Se on täydellinen venyttely liike aamuihin ja päiviinkin tai vaikka iltaan ja ennen jumppaa:


Tässä lopuksi vielä linkkejä muotivaate kauppoihin, blogeihin jne. kun pyydettiin. Laitan enemmän kun saisin vähän tarkempaa tietoa että oliko tarve kaupalle, blogille vai stailaussivuille vai mihin?

http://www.indiedays.com/muoti
http://www.blogilista.fi/avainsana/muoti
http://www.boozt.com/fi/fi/naiset
www.zalando.fi
http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille
http://www.thefashionspot.com/style-trends/
http://kidsbrandstore.fi/
http://www.olivialehti.fi/strictly-style/
http://www.stardoll.com/fi/stylingstudio/create.php


3 kommenttia:

  1. Lisäsin sut kaveriks ja laitoin sulle haasteen ;)
    terv. Anu

    VastaaPoista
  2. Skyrim! :) Voisit tykätä.

    VastaaPoista
  3. Skyrimia kanssa olisin suositellu

    VastaaPoista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓