keskiviikko 28. elokuuta 2013

Vinku Vinku

Jälleen kerra vinkuminen tuottaa tulosta :) Inkku sai Susanna-tädiltä lahjaksi uudet valjaat kun tarpeeksi kauan vinguin että noi sen valjaat on turhan painavat ja paksut. Jouduin ne ostaan silloin kun Inkku tuli kun se tuli läpi kaikista normaaleista valjaista. Ei sen tarvinnu kuin pari kertaa lähtee oravan perään ja valjaat oli katki. Mutta nyt olen vakuuttunut että se on iän myötä viisastunu niin paljon ettei näistä tule enää läpi :)
Kiitokset vielä Susanna-tädille joka antoi Inkulle nämä valjaat väkisin mukaan tungetun kahvipaketin hinnalla :)

Huoh

Tänään löyty vielä ainekset pannariin :) Se ei ehkä kauheasti tue tätä mun painonpudotusta mutta saa silti samalla itselle ja kummipojille ruoan ja suville kastettavan kahvin kanssa :) Pannari on se viimekäden "ruoka" mihin yleensä löytyy tai saa vaikka lainaamalla tien toiselta puolelta ainekset. Ja sopii moneen "tilaisuuteen" ja ruokailuun. :) Itse teen yleensä tavallisen pannarin tai sitten laitan joko pinaattia tai omenaa (voi kun joku tois omenasosetta!!!). Mitä muuta pannariin vois laittaa?? Oletteko te laittanu jotain muuta??

4 kommenttia:

  1. olipa susanna täti kiltti kun valjaat inkulle toi ,toisiko jojollekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Susanna-täti varmaan tuo jos annan sille mitat ja väritoiveen. Tai mä tykkäisin siitä vihreästä. Mutta Iines halus vadelman :P

      Poista
    2. voin laittaa vihreät sovitettavaks että tietää koon :) -susku

      Poista
  2. jauhelihaa, kinkkua, puolukkaa, sieniä, banaania.. melkein mitä vaan.

    VastaaPoista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓