tiistai 20. elokuuta 2013

Vihtori

Ei ole eka kerta kun laiminlyön vähän asunnon kunnossapitoa mutta on kyllä eka kerta kun joudun keskellä yötä lähteen kämpästä ulos hengittään kun meinaa tukehtua yskään ja tuntuu kuin keuhkot olisi täynnä hiekkaa. Vähän aikaa kaioin ulkona niin keuhkot lähti taas toimiin. Taas ihan tukkoon kun tulin takas sisälle. Tänään on pakko imuroida vaikka itkien kun tota pölyä lentää joka puolella vaikka eilen yritin sitä ottaa pois edes korkeuksista ja tasoilta. Mutta tietysti se lattialta lentelee edestakas.
Ei ole tullu taaskaan nukuttua kuin n. 4 tuntia mikä on mulle aivan liian vähän. Nyt jo tuntuu että pukkais migreeniä mutta ei sitä voi väkisin sängyssäkään kivuissa kärvistellä. Unilääkettä olen joutunut ottaa tupla-annoksia että sais edes tuon ajan nukuttua. Eikä ongelma tosiaankaan ole siinä ettenkö olisi väsynyt, ei vain nukahda.


3 kommenttia:

  1. :( voimia. voitas tulla koirien kanssa joku päivä käymään jos sopii? vaikka sitten kun iines on kotona niin sekin näkee taas pitkästä aikaa meidän hirviöt. -Susku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupaan että siivotaan omat ja koirien jäljet ;) - Susku

      Poista
    2. :) Sinä, Ruutheri ja koirat ootte aina tervetulleita :)

      Poista

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓