keskiviikko 7. elokuuta 2013

Ukkonen.

Taitaa tälle päivälle luvattu ukkonen jälleen kerran ohittaa meikäläisen :( Ärsyttävää että aina kun luvataan kovia ukkosia niin täällä sataa muutama tippa vettä ja se on siinä.
Minä nimittäin tykkäisin ukkosesta kovasti. Se yleensä helpottaa migreeniä, ainakin hetkeksi. Nyt on monta päivää taas ilmeisesti "kerännyt ukkosta" kun pari kohtausta per päivä saattaa tulla.




Ostoksia

Kävin tänään kaverin kanssa taas H&M:llä ostoksilla. Ja vaikka myönnän etten sais nyt ostella mitään kun rahat loppu niin pakko oli jotain pientä ottaa mukaan. :( :( Hyi minä..
Tällaiset tarttui mukaan:

Söpö toppi 9 €

 

 Kätevä vyölaukku lenkille. Siihen saa juuri ja juuri kännykän ja avaimen :)

 

 

 

 

 

Lasagne

Ruoaksi tein tänään yhtä lemppariani eli lasagnea. Tällä kertaa en laita sen ihmeellisemmin kuvia tms. koska lasagnen teen yleensä siitä valmiista paketista missä on ne levyt ja maustehomma. Lisätään vain jauheliha ja vettä. Mutta suosittelen teille jotka myös teette lasagnea tosta paketista tekeen siihen lisäksi juustokastikkeen :) Ei ole vaikea homma ja se tekee siitä lasagnesta vielä maukkaamman. Ja oikeastihan lasagneen se juustokastike kuuluu.

Tässä hyvä ohje siihen:
3 rkl margariinia/voita
3 rkl vehnäjauhoja
6 dl maitoa
150 juustoraastetta
½tl suolaa
1/4 tl valkopippurita
-Keitä hiljalleen. Nappaa äkkiä pohjaan jos ei sekoittele.

 Tarpeellisia vinkkejä

Törmäsin tänään sivuun jossa on muutamia sekalaisia vinkkejä helpottaan elämää.
http://likes.com/misc/life-tips-you-need-to-know?pid=101766&utm_source=mylikes&utm_medium=cpc&utm_campaign=ml&utm_term=26267446
Tässä muutamia joita mun varmaan täytyy kokeilla joskus :D


Hankaa banaania naarmuiseen cd/dvd-levyyn. Täytyy kyllä kokeilla jollain tarpeettomalla levyllä :P










Hankaa maapähkinää naarmuuntuneille puuhuonekaluille.









Laita vuoka mehujään alle niin ei valu sulaessa käsille :)















Koiran sänky

Löysin netistä tällaisen koiran sängyn ja olisi kyllä kätevä mutta ei taida meillä kuitenkaan toimia kun Inkun on päästävä ihan kylkeen kiinni. Tai sitten voi käydä myös niin että minä joudun tuolle pienemmälle osalle ja Inkku vie ison sängyn :D

Kehuja työkkärille

Harvoin on syytä antaa ruusuja työkkärille, risuja kyllä joka päivä. Mutta minulla on tosiaan ollut vaikeuksia saada sinne yhteyttä puhelimitse ja laitoin siitä sähköpostia. No tänään sieltä soitettiin minulle ja kaikki asiat käytiin läpi puhelimitse eli ei tarvinnut mennä paikan päälle. Kiitos heille että ottivat yhteyttä eivätkä tällä kertaa (ainakaan vielä) laittanu karenssiin myöhästymisen takia.

2 kommenttia:

 Kesä alkaa oleen lusittu, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Syksy on suosikki vuodenaika 💓💓💓